Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A földmutyikra dühös gazdák zárták le az utat Biharban
  2014-01-31 17:56:49, péntek
 
  A földmutyikra dühös gazdák zárták le az utat Biharban

Posted on 2014/01/31 Szerző: Admin

Megindultak a gazdák Hajdú-Bihar megyében is: Berettyóújfaluban útlezárással tüntetnek a Hortobágyi Nemzeti Park és a földalap földosztása ellen. Szerintük ,,öltönyös fiatalok" vitték el azokat a földeket, melyeken korábban ők gazdálkodtak.

,,Soha életemben nem tüntettem semmiért és semmi ellen, de ami a földpályázatok körül történik, felháborító" - mondta az egyik bihari gazda, miért vonult ki a román határ felé vezető 42-es számú főútra demonstrálni. Tüntetnek a földpályázatok eredményei ellen a bihari gazdák Berettyóújfaluban. A hvg.hu-nak az egyik tüntető azt mondta, a gazdák azért demonstrálnak a Debrecentől 40 kilométerre fekvő városban, mert több pályázat esetében azt tapasztalták, hogy nem helyben lakók nyertek. Az egyik gazda azt mondta, jelenleg 20-30 gazda vonult fel autókkal, erős rendőri jelenlét mellett tüntetnek.

A haon.hu megyei hírportál szerint félpályás útzár mellett demonstrálnak a 42-es főúton, a tüntetést bejelentők délig tervezik a megmozdulást. A Hortobágyi Nemzeti Park újrapályáztatott földek körül az utóbbi hónapokban folyamatos botrányok voltak, a Hajdú-Bihari Naplónak több gazda is arra panaszkodott, hiába van az állattartó telepe a meghirdetett föld közelében, nem ő nyert, hanem ,,öltönyös fiatalok" lettek a győztesek. A megyei napilap szerint a vesztesek között van Európa egyik legnagyobb juhtartó gazdasága is, melynek 22 ezer anyajuha alól ,,húzták ki a talajt".

Már a kormány is vizsgálódik

A nemzeti park földbérleteit korábban mind az MSZP, mind az LMP kifogásolta, a két ellenzéki párt vizsgálatot követelt. A zöldpárti Lengyel Szilvia tavaly szeptemberben azt állította, a Hortobágyi Természetvédelmi és Génmegőrző Nonprofit Kft. több vezetője egy nagyobb földterületet nyert. Az országgyűlési képviselő bejelentette: a nonprofit kft. igazgatóhelyettesének, Bodnár Dánielnek a cége 275,7 hektárhoz, míg a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet Hajdú-Bihar megyei vezetője, Ónodiné Demeter Éva 350 hektárhoz jutott. A gazdák másfél hete levélben tiltakoztak Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszternél, de az aláírók szerint a tárcavezető még nem válaszolt nekik.

A kormányszóvivő csütörtökön bejelentette: a szerdai kormányülést követően Orbán Viktor miniszterelnök felkérte a Kormányzati Ellenőrzési Hivatalt, hogy vizsgálja meg, hogy a Hortobágyi Nemzeti Parkot érintő földhaszonbérleti szerződések ügyében, történtek-e szabálytalanságok, jogsértések.

Ángyán József korábbi vidékfejlesztési államtitkár - aki tavaly tiltakozásul a földtörvény ellen még a Fidesz frakciójából is kilépett - december 30-án tette közzé a földpályázatokat feldolgozó kutatásainak utolsó részét. Ebben azt írta, feltűnő, hogy a pályázatok egy részét a pályázatok beérkezése után visszavonták, nem hirdettek eredményt, sok földnek a megpályáztatását eltolták a választások utáni időszakra. Ángyán megjegyezte: az eddig bérbe adott területek közel egyharmadát, 243 hektárt mindössze 2 pályázó 5 nyertes pályázattal szerezte meg.
(HVG)

Bal-Rad komm: ,,Soha életemben nem tüntettem semmiért és semmi ellen, de..."-de mostmár muszály!
Talán nem az ,,öltönyös fiatalok" ellen kell demonstrálni, (hiszen ők csak “jólöltözött ifjú gazdák") hanem A RENDSZER ELLEN, amely léttelenségre itélte a magyar mezőgazdaságot, a magyar ipart, a magyar egészségügyet, a magyar oktatásügyet-A MAGYAR EMBEREKET!

Az ellen a RENDSZER ELLEN kell demonstrálni, amely párthovatartozás alapján osztogatja az életlehetőséget, vagy vonja meg a magyar emberektől!

DEMONSTRÁLJATOK GAZDÁK!

A Nemzet Patkánya vizsgálatot rendelt el? És?
Majd kideritik, hogy minden rendben volt-van! De már csak a “választások" után!
Oszt' jónapot!


http://balrad.wordpress.com/2014/01/31/a-foldmutyikra-duhos-gazdak-zartak-le-az-u tat-biharban/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: földpályázatokat, vidékfejlesztési, megpályáztatását, újrapályáztatott, természetvédelmi, párthovatartozás, életlehetőséget, demonstráljatok, földpályázatok, miniszterelnök, kormányszóvivő, mezőgazdaságot, földalapkezelő, demonstrálnak, léttelenségre, földterületet, földbérleteit, szeptemberben, egészségügyet, országgyűlési, bejelentette, meghirdetett, tiltakozásul, frakciójából, kormányülést, panaszkodott, megmozdulást, demonstrálni, visszavonták, gazdálkodtak, kutatásainak, tapasztalták, oktatásügyet, foldmutyikra, útlezárással, földmutyikra, földmutyikra dühös, utat Biharban, gazdák Hajdú-Bihar, földalap földosztása, földpályázatok körül, egyik bihari, román határ, földpályázatok eredményei, bihari gazdák, egyik tüntető, gazdák azért, egyik gazda, 42-es főúton, tüntetést bejelentők, utóbbi hónapokban, állattartó telepe, Hortobágyi Nemzeti Park, Hajdú-Bihari Naplónak, Lengyel Szilvia, Hortobágyi Természetvédelmi, Génmegőrző Nonprofit Kft, Bodnár Dánielnek, Nemzeti Földalapkezelő Szervezet Hajdú-Bihar, Ónodiné Demeter Éva, Fazekas Sándor, Orbán Viktor, Kormányzati Ellenőrzési Hivatalt, Hortobágyi Nemzeti Parkot, Ángyán József, RENDSZER ELLEN, MAGYAR EMBEREKET, DEMONSTRÁLJATOK GAZDÁK, Nemzet Patkánya,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Akarat  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Png ház  Albert Einsteinről  s immár én is felragyogva, ért...  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Alázat  Fehér virág  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Az igazi szeretetért rendszeri...  Reggel van  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Adakozás  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Paul David Tripp Április 19  Szép estét  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Png ház  Fekete István - Akác  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Akik bántanak téged  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Png virág  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Erdőn  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Éretlen vers  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Örülök, hogy látlak!  Illyés Gyula - Milyen hamar.  George Gordon Lord Byron: Inez...  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  képre írva  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  képre írva  Alvó cicák  Elköszönt  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Png ház  Bounty krémes  Nem számIt  Nem tudhatod  Soha ne kedvezz...  Egy bizonyos határt  Alázat  Sokan azt tartják  Mai harmónia kártyám  Adakozás  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Nem számIt  Facebookon kaptam Annuska bar...  Albert Einstein gondolata  Hazára minden embernek szükség...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Paul David Tripp Április 19  Neked tudnod kell  Png kislány  Mindig jusson idő nevetni  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Png férfi  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Erdőn  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Ne kapaszkodj magasabbra,  Kerüld el az evangélium örömén...  Bertolt Brecht -től idézet 
Bejegyzés Címkék
földmutyikra dühös, utat Biharban, gazdák Hajdú-Bihar, földalap földosztása, földpályázatok körül, egyik bihari, román határ, földpályázatok eredményei, bihari gazdák, egyik tüntető, gazdák azért, egyik gazda, 42-es főúton, tüntetést bejelentők, utóbbi hónapokban, állattartó telepe, meghirdetett föld, megyei napilap, vesztesek között, nemzeti park, zöldpárti Lengyel, nagyobb földterületet, országgyűlési képviselő, gazdák másfél, aláírók szerint, kormányszóvivő csütörtökön, szerdai kormányülést, földtörvény ellen, földpályázatokat feldolgozó, pályázatok beérkezése, megpályáztatását eltolták, választások utáni, eddig bérbe, magyar mezőgazdaságot, magyar ipart, magyar egészségügyet, magyar oktatásügyet-A, magyar emberektől, földpályázatokat, vidékfejlesztési, megpályáztatását, újrapályáztatott, természetvédelmi, párthovatartozás, életlehetőséget, demonstráljatok, földpályázatok, miniszterelnök, kormányszóvivő, mezőgazdaságot, földalapkezelő, demonstrálnak, léttelenségre, földterületet, földbérleteit, szeptemberben, egészségügyet, országgyűlési, bejelentette, meghirdetett, tiltakozásul, frakciójából, kormányülést, panaszkodott, megmozdulást, demonstrálni, visszavonták, gazdálkodtak, kutatásainak, tapasztalták, oktatásügyet, foldmutyikra, útlezárással, földmutyikra, miniszternél, tárcavezető, kormányzati, államtitkár, vizsgálódik, választások, földosztása, debrecentől, jólöltözött, jogsértések, földtörvény, megindultak, szerződések, ellenőrzési, kilométerre, pályázattal, tiltakoztak, vizsgálatot, kifogásolta, egyharmadát, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1821
  • e Hét: 16051
  • e Hónap: 27162
  • e Év: 180658
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.